Arvoisa sukuseuramme jäsen, tuleva jäsen tai asiaa harkitseva:

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa muutoksista, kysyä, arvostella, ehdottaa, kommentoida, antaa vinkkejä tai ihan mitä tahansa mikä kirjallisesti hoituu.

Ilmoitathan suvussamme, perheessäsi tapahtuneista muutoksista, jotta sukuselvityksemme pysyy ajan tasalla.

Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita sukuseuraamme. Jäsenyyttä harkitsevan kannattaa täyttää lomake ja tarvittaessa pyytää lisätietoa.

Nykyisiltä jäseniltämme toivomme ilmoitusta osoitteen muuttuessa sekä sähköpostin käyttäjiltä sähköpostiosoitetta.

Sukuseuramme jäsenmaksu on 10 euroa / ruokakunta vuodessa.
Tilinumero on FI36 5543 2940 0130 96.

Yhteydenottolomakkeen palauttaneiden kesken arvotaan etukäteen määrittelemättömin määrävälein yllätyspalkintoja.

Kiitos jäsenille, kiitos muillekin sivujemme lukijoille ja tervetuloa mukaan uudet jäsenet!

Yhteydenottoni

Kirjoita Vahvistuskoodi-kenttään samat merkit mitä näet kuvassa.